DREAMY IMAGE


    雖然這種做法的創意不是第一次 但結合青少年街頭文化及時裝產業的表現方式令人驚艷
    多了想像力與浪漫  賦予照片更多可能性與生命力
    Fashion photographer Bryant Eslava, and illustrator Hajin Bae introduce “BryJin" a new collaborative project that combines their original work (Bryant’s fashion photography and Hajin’s illustrations) to create the multimedia images that make up this blog




all credits: http://bryjins.com/
廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s